Δηλώσεις | Αίας Γαστούνης – Αιολικός 0-1

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας έκαναν ο σκόρερ του νικητήριου γκολ στην έδρα του Αίαντα Γαστούνης, Ανδρέας Δερμιτζάκης, καθώς και ο προπονητής μας Δημήτρης Παπασπύρου.

Ανδρέας Δερμιτζάκης: «Eίμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα του Αιολικού, που συνοδεύτηκε και με νίκη. Μια νίκη που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, γιατί αγωνιστήκαμε από πολύ νωρίς με 10 παίκτες. Όμως το πάθος που βγάλαμε στο γήπεδο αποδεικνύει ότι είμαστε μια οικογένεια. Πλέον είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για το ματς με τη Ρόδο, ώστε βήμα-βήμα να αφήσουμε πίσω μας το κακό αποτέλεσμα με τον Παναργειακό.»

Δημήτρης Παπασπύρου: «Οι ποδοσφαιριστές αξίζουν ένα τεράστιο μπράβο γιατί κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια. Μετά την αποβολή χρειάστηκε να δώσουν τα πάντα για τους τρεις πόντους. Είχαν πάθος, έδειξαν πειθαρχία και τους συγχαίρω γι’ αυτό. Το μυαλό μας είναι πλέον στο ματς με τη Ρόδο, μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, σπουδαίους ποδοσφαιριστές και έμπειρο προπονητή. Από την πλευρά μας θα κάνουμε όλα όσα μπορούμε για τη νίκη, ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.»

Scroll to Top