Αιολικός και Capelli Sport μαζί για 4η σεζόν!

Συνεχίζοντας την κοινή μας πορεία με την Capelli Sport, παρουσιάζουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας τα νέα σετ εμφανίσεων για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. 

Με καινούριους συνδυασμούς χρωμάτων, αλλά πάντοτε με την ίδια ποιότητα, Αιολικός και Capelli Sport πορεύονται μαζί για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Στην εντός έδρας εμφάνιση της νέας σεζόν κυριαρχεί το γαλάζιο χρώμα, ενώ στο εμπρός μέρος της υπάρχουν και πιο σκούρες αποχρώσεις μπλε και μαύρου (Sky Blue Black). Στην εκτός έδρας εμφάνιση επιστρέφει, μετά από αρκετά χρόνια, το κίτρινο χρώμα με μικρές μπλε (Royal Blue) λεπτομέρειες.

Χρώματα όμως αλλάζουν και τα σετ εμφανίσεων των τερματοφυλάκων, που από τη φετινή περίοδο θα ντύνονται σε ανοιχτό κίτρινο (φωσφοριζέ) και ροζ.

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ευχαριστεί την Capelli Sport και τον Διευθυντή πωλήσεών της στην Ευρώπη κ. Θεόφιλο Χριστοφορίδη για την συνεργασία.

Σύντομα, οι νέες εμφανίσεις του Αιολικού για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 θα είναι διαθέσιμες για αγορά, ενώ θα μπορεί κάποιος να προμηθευτεί σε προνομιακή τιμή και τις προηγούμενες φανέλες της ομάδας μας, που φέρουν την υπογραφή της Capelli Sport.

Scroll to Top