Ανακοίνωση-καταγγελία για προπηλακισμούς στο Πυλί

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση, κόντρα στο πνεύμα των ημερών, να καταδικάσει δημόσια τον προπηλακισμό που δέχθηκαν μέλη της αποστολής μας στη λήξη του αγώνα, στις κερκίδες του Γηπέδου Πυλίου, μετά την πανάξια νίκη της ομάδας μας.

Αν και οι θερμοκέφαλοι στην εξέδρα δεν μπορεί και δεν πρέπει να εκφράζουν με τις συμπεριφορές τους έναν ολόκληρο σύλλογο, αναμένουμε από την επίσημη διοίκηση του ΑΟ Πυλίου Κω να πάρει θέση για την άνανδρη επίθεση 20 απέναντι σε 2 και μάλιστα με πρωτεργάτη των επεισοδίων έναν μικρόνου, που έχει υπάρξει -όπως μαθαίνουμε- και παράγοντας του συλλόγου.

Ασχολίαστο το γεγονός πως δεν παραλάβαμε ποτέ τις 15 προσκλήσεις που δικαιούμαστε ως φιλοξενούμενοι, αλλά και το ότι ζητήθηκε επίμονα από τα μέλη της αποστολής μας -δύο φορές- να επιδείξουν εισιτήρια (!) κατά την είσοδο τους στις κερκίδες.

Για το πώς επιτράπηκε από τον επίσημο ΑΟ Πυλίου Κω να βρίζουν χυδαία κάποιοι άλλοι πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας, χωρίς να είναι -κατά δήλωση τους- φίλοι των γηπεδούχων, δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις. Μιλούν τα γεγονότα από μόνα τους…

Όσο για την Ελληνική Αστυνομία, που ήταν παρούσα – απούσα στη διάρκεια του αγώνα, αλλά κυρίως κατά την επίθεση στις εξέδρες, φαίνεται πως οι διακοπές του Πάσχα στο νησί της Κω ξεκίνησαν νωρίτερα φέτος.

Καλή Ανάσταση λοιπόν!

ΥΓ1: Η ζωή ξέρει να επιστρέφει συμπεριφορές.

ΥΓ2: Έχουν γνώση οι φύλακες.

Scroll to Top