Δήλωση Προέδρου ΑΕΠΣ Αιολικός

Η σημερινή μας εμφάνιση, μέσα και έξω από το γήπεδο, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από εμένα προσωπικά.

Πριν μέρες, η ήττα από τον ΑΟ Καραβά ήταν ένα απαράδεκτο αποτέλεσμα. Σήμερα, η ισοπαλία απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας είναι ακόμα χειρότερη και δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Αυτή δεν ήταν εικόνα ομάδας, που θέλει να λέει ότι διεκδικεί την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Είμαι απογοητευμένος και σίγουρα καθόλου ικανοποιημένος.

Έχουμε αφήσει πολύτιμους βαθμούς απέναντι σε ομάδες που χωρίς να θέλω να τις αδικήσω, δεν έχουν τη δική μας ποιότητα. Με την προσέγγισή μας, όμως, δώσαμε δικαιώματα και τους επιτρέψαμε όχι απλώς να μας σταματήσουν, αλλά και να πανηγυρίζουν ανέλπιστα που το κατάφεραν.

Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου αναφέρει τέτοιες. Η σκληρή πραγματικότητα λέει πως όταν αφήνεις 5 βαθμούς, από τους 15 συνολικά, κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία, τότε δεν μπορείς να κερδίσεις πρωταθλήματα.

Εξετάζουμε την κατάσταση πολύ προσεκτικά, ώστε να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις για τον σύλλογο, κοιτώντας μπροστά.

Υπάρχει στεναχώρια αυτή τη στιγμή, γιατί δεν είναι μια καλή μέρα για εμάς. Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, που συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα μας, κάνοντας μάλιστα σήμερα και τόσα χιλιόμετρα απο τη Μυτιλήνη στην Καλλονή, καθώς και τους φιλάθλους μας στην Αθήνα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, που δείχνουν σε κάθε ευκαιρία την αγάπη τους και την υποστήριξή τους στον Αιολικό.

Θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να γίνουμε πιο καλοί, πιο τολμηροί, πιο αποτελεσματικοί.

Δεν υπάρχει κανένα άλλο περιθώριο για χαμένους βαθμούς.

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Τζιμ Αντωνάκας

Πρόεδρος ΑΕΠΣ Αιολικός

Scroll to Top