Δημόσια δήλωση Τζιμ Αντωνάκα

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Συνέντευξης Τύπου του αγώνα Αιολικός-Παναργειακός, ο πρόεδρος Τζιμ Αντωνάκας αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια για όλα όσα συνέβησαν πριν, στην διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος της αναμέτρησης, τα οποία δεν άπτονται του αγωνιστικού, έχοντας περισσότερο να κάνουν με την αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Αιολικός στην πόλη του, τη Μυτιλήνη.

Δυστυχώς, παρότι ο Αιολικός είναι ο ιστορικότερος εκπρόσωπος του Βορείου Αιγαίου στις εθνικές κατηγορίες, τις τελευταίες 24 ώρες γίναμε αποδέκτες μικροπρεπών συμπεριφορών, που είμαστε σίγουροι ότι δεν εκφράζουν το σύνολο της δημοτικής αρχής. Και οφείλουμε γι’ αυτό να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Στρατή Κύτελη, που παρότι απουσίαζε εκτός νησιού, μερίμνησε με την καταλυτική του παρέμβαση ώστε να μην εκτραχυνθεί περισσότερο η κατάσταση εντός του «Ταρλά», βάζοντας φρένο σε εκείνους που ξεχνούν σε ποιους απευθύνονται, ποιον εκπροσωπούν, αλλά και τι αντιπροσωπεύουν.

Να είναι βεβαιοι όμως, πως δεν θα διστάσουμε να πάρουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες αποφάσεις για το καλό του Αιολικού, υψώνοντας και τη φωνή μας όποτε χρειαστεί, προασπιζόμενοι τα συμφέροντα και την ιστορία αυτής της ομάδας.

Scroll to Top