Επέκταση συνεργασίας με Λάμπρο Μπαλωμένο

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ξεκινά τις ανανεώσεις συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές που στελέχωσαν πέρυσι την Κ19 του συλλόγου στη Super League 2, αρχής γενομένης με τον αρχηγό Λάμπρο Μπαλωμένο.

Ο 19χρονος (γενν. 17/6/2005) αμυντικός μέσος διανύει φέτος την 3η συνεχόμενη χρονιά του με την ομάδα μας, επεκτείνοντας την παραμονή του στον Αιολικό έως το 2027.

Ο Λάμπρος Μπαλωμένος αγωνίστηκε στην πρωταθληματική σεζόν 2022-23 (4 ματς), όταν η ομάδα μας κατέκτησε την άνοδο στη Super League 2, έχοντας παράλληλα και συμμετοχές στο Κύπελλο ΕΠΣ Λέσβου (3 ματς). Την περσινή χρονιά ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές τόσο του Αιολικού Κ19 (6 ματς), όσο και του Αιολικού Β’ (16 ματς – 5 γκολ) στη Β’ ΕΠΣ Λέσβου, ακολουθώντας στο ξεκίνημα της σεζόν και το βασικό στάδιο προετοιμασίας της πρώτης ομάδας στα Τρία-Πέντε Πηγάδια.

Στο παρελθόν έχει παίξει με τον Σκορπιό Φυλής στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, ενώ ήταν αρχηγός των Μικτών ομάδων της ίδιας Ένωσης, έχοντας επίσης ταξιδέψει με την αποστολή του Αιολικού Κ19 και στη Δανία για το Capelli Sport Cup 2022.

Λάμπρο, σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!

Scroll to Top