Αιολικός-Αο πυλιου κω

Επιστροφή με νίκη στον ”Ταρλά”

Επιστροφή στην έδρα με νίκη για την ομάδα μας αφού στο ντεμπούτο της 7ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου επικράτησε με 2-0 του Α.Ο. Πυλίου Κω.

Ο Αιολικός προηγήθηκε, μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών, με κεφαλιά του Νίκου Πάτα στο 44′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Θεόφιλου Κουρούπη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν την μοναδική τους ευκαιρία στον αγώνα με τον Σπύρο Βρονταρά να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Μαργαρίτη.

Έπειτα  από εκείνη την στιγμή ο Θεοδωρής  Γιακαλής άλλαξε τον σχηματισμό της ομάδας  μας και  κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο οπού βρήκε ακόμα ένα τέρμα με τον Κώστα Κρητικό στο 79′ με υπέροχο σουτ μετά από κόρνερ και πάλι του Θεόφιλου Κουρούπη.

Διαιτητές:Μαυραντωνάκης, Πετρίδης-Σακάλογλου

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θεοδωρής  Γιακαλής ): Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρούπης, Πάτας, Τακίδης, Νικολάου, Μουζακίτης(68′ Κρητικός), Λαμπράκης(82′ Παπιομύτογλου), Αποστολόπουλος, Πινιέιρο(82′ Μωυσίδης), Εμπουμπά (62′ Πρωτούλης)

Α.Ο ΠΥΛΙΟΥ:(Χρυσόπουλος) Μιαούδης, Μεντής (85′ Παπαγεωργίου), Γ. Ι. Γεωργιάδης (56′ Κεϊτά), Χατζηβασιλης, Μπριλάκης, Χατζησουλεϊμάν (56′ Μαργαρίτης), Γ. Σ. Γεωργιάδης, Χατζηδημητρίου, Δεληζάνος, Ηλιόπουλος, Δρόσος

Scroll to Top