Αποτελέσματα εκλογών έκτακτης ΓΣ του ΑΕΠΣ Αιολικός

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο» η έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΑΕΠΣ Αιολικός, παρουσία αρκετών μελών και φίλων της ομάδας.

Την καταστατική διαδικασία του συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου κ. Παντελέων Βερρής, ο τ. Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Χριστόφας, το μέλος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης κ. Στρατής Αλμπάνης, οι πρώην πρόεδροι του Αιολικού κ.κ. Παντελής Πατερέλλης και Σταύρος Γριπιώτης, παράγοντες που θήτευσαν σε παλαιότερα διοικητικά συμβούλια, αλλά και πλήθος φιλάθλων που αποτελούν τη δύναμη της ομάδας μας. 

Παρούσα στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΑΕΠΣ Αιολικός ήταν η δικηγόρος κ. Αικατερίνη Καζάκου, που είχε διοριστεί ως δικαστική αντιπρόσωπος. 

Πρόεδρος της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης εκλέχθηκε ομόφωνα ο κ. Στέλιος Αλμπάνης και γραμματέας η κ. Ηρώ Πιτσιλαδή, ενώ την Εφορευτική Επιτροπή συμπλήρωσαν οι κ.κ Στέφανος Μαρίνος και Βαγγέλης Παπαντώνης.

Στην εκλογική διαδικασία που ακολούθησε μετά από διαλογική συζήτηση εξελέγησαν οι:

Τακτικά μέλη 

Αντωνάκας Δημήτριος 34

Μαλαματίνας Ιγνάτιος 29

Πιτσιλαδή Ηρώ 28

Αντωνάκα Στρατήγω 15

Γαλίτης Ευστράτιος 15

Λαμπρινού Ρούλα 15

Μουτζούρη Περσεφόνη 15

 

Αναπληρωματικά μέλη 

Αρμενάκας Εμαννουήλ 14

Μπλέτσας Χρυσοβαλάντης 10

Αθανασιάδης Παύλος 9

 

Εξελεγκτική Επιτροπή

Γονατάς Χρυσοβαλάντης 25

Αλμπάνης Στυλιανός 24

Σωτηρχέλλης Παναγιώτης 23

 

Ψήφισαν: 41

Έγκυρα: 38

Λευκά: –

Άκυρα: 3

Δήλωση Δημήτριου Αντωνάκα

«Το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας στη διάρκεια της χθεσινής έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Αιολικού είναι ένα ηχηρό μήνυμα από τη βάση των μελών του συλλόγου προς κάθε κατεύθυνση. Ένα μήνυμα εμπιστοσύνης προς τη διοίκηση μας, που από το 2019 έως και σήμερα εργάζεται καθημερινά με μοναδικό στόχο και σκοπό την διεύρυνση του brand name αυτού του ιστορικού συλλόγου, του μεγαλύτερου εκπροσώπου του Βορείου Αιγαίου στις εθνικές κατηγορίες. 

Η μαζική συμμετοχή στις εκλογές και η καθολική υποστήριξη, τόσο προς το πρόσωπο μου όσο και των συνεργατών μου, είναι η απάντηση των φίλων και των μελών του συλλόγου προς εκείνους που αρέσκονται μόνο να αμφισβητούν. 

Παρά τις οποίες διαφωνίες ωστόσο, που είναι φυσιολογικό να υπάρχουν σε έναν ζωντανό οργανισμό, ο Αιολικός μάς χρειάζεται όλους δίπλα του με κάθε τρόπο και από κάθε θέση.

Ευχαριστώ ξεχωριστά τον καθέναν και την καθεμιά για τη στήριξη και δεσμεύομαι πως ως διοίκηση θα εργαστούμε με ομόνοια, καλή πίστη και αμοιβαίο σεβασμό, ώστε να εξαλείψουμε τις όποιες αποστάσεις από όσα πιθανώς να μας χωρίζουν και να φέρουμε ξανά τον σπουδαίο αυτόν σύλλογο στο επίκεντρο της τοπικής κοινωνίας. 

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Αντωνάκας»

Scroll to Top