Στελέχωση του τεχνικού επιτελείου του Αιολικού

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει και επίσημα την ένταξη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας των συνεργατών του Δημήτρη Παπασπύρου, που θα τον πλαισιώσουν στη φετινή σεζόν.

Άμεσος συνεργάτης του προπονητή αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Λουμάκης. Είναι γεννημένος στις 4/9/1979 και κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA A. Έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε Ακράτητο, Θρασύβουλο, ΑΕ Ζεφυρίου, Σκορπιό Φυλής και Αστέρα Άνω Λιοσίων.

Προπονητής φυσικής κατάστασης αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Ζαβαρόπουλος. Είναι γεννημένος στις 21/6/1997, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και με μεταπτυχιακές σπουδές στο Loughborough University της Μεγάλης Βρετανίας, όπου εργάστηκε ως γυμναστής αθλητικής απόδοσης και ως Strength and Conditioning Coach στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του πανεπιστημίου. 

Φυσικοθεραπευτής αναλαμβάνει ο Κώστας Ασημακόπουλος. Είναι γεννημένος στις 2/5/1998 και απόφοιτος Φυσικοθεραπείας από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Για μια τετραετία (2018-2022) εργάστηκε στα αγωνιστικά τμήματα του Πανιωνίου (Κ10-Κ18) και συγκεκριμένα τη σεζόν 2021-2022 στην Κ17 του “Ιστορικού”, που αγωνίστηκε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με το δίκτυο ακαδημιών του Ολυμπιακού στη Βούλα και το Star Sport Club.

Παναγιώτη, Αλέξανδρε και Κώστα, καλώς ορίσατε στην «κυανόλευκη» οικογένεια!

Scroll to Top