Χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στην ΠΑΕ Αιολικός

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Αιολικός, πιστή στη δέσμευσή που ανέλαβε κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Αιολικού, έφερε εις πέρας μια ακόμα συμβατική της υποχρέωση, την τελευταία και πιο σημαντική, εξασφαλίζοντας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού το πιστοποιητικό συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Από τις 3 Ιουλίου 2023, ημέρα όπου πάρθηκε η ιστορική απόφαση για την μετατροπή του ΑΕΠΣ Αιολικός σε Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία, χρειάστηκαν μέχρι σήμερα αμέτρητες ώρες δουλειάς, προκειμένου να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της επιστροφής της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η 5μελής προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Αιολικός ξεπέρασε μέσα σε ελάχιστο διάστημα έναν γραφειοκρατικό κυκεώνα. Και όταν όλα είχαν πλεόν προετοιμαστεί κατάλληλα, ένωσε τις δυνάμεις της με όσους αποφάσισαν να επενδύσουν στη νεοσύστατη ΠΑΕ Αιολικός, αποκτώντας ένα μέρος του μετοχικού της κεφαλαίου, το οποίο συμπληρώθηκε εντός λίγων ημερών.

Σε συνεργασία με το νομικό τμήμα και τους λόγιστές της, η ΠΑΕ Αιολικός συνέταξε έναν απολύτως άρτιο φάκελο προς την ΕΕΑ, καταθέτοντας μετοχολόγιο και εγγυητική, αποσπώντας έτσι δικαίως το πιστοποιητικό συμμετοχής της και επιστρέφοντας μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες στην άλλοτε Β’ Εθνική.

Σε λίγες ημέρες, θα γίνει γνωστή και η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Αιολικός, που θα προκύψει μέσα από τους μετόχους της.

Με εκτίμηση,

Προσωρινή διοικούσα επιτροπή

ΠΑΕ Αιολικός

 

Scroll to Top