Οφειλόμενη απάντηση στον κ. Παναγιώτη Πιττό

Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από τον κ. Πιττό, αφού δεν έχει καν το θάρρος εδώ και μήνες να απαντήσει θεσμικά στα αιτήματα μας και προτιμά τις δηλώσεις στις εφημερίδες.

Επειδή προφανώς στην περίπτωση του βρίσκει απόλυτη εφαρμογή η φράση «τρικυμία εν κρανίω», είμαστε αναγκασμένοι να ξεκαθαρίσουμε ότι τα σχετικά αιτήματα για παραχώρηση των γηπέδων «Γ.Σκούφος» και Αγίας Μαρίνας γίνονται επανειλημμένα, εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια, από τον Ερασιτέχνη Αιολικό. Το να απευθύνεται λοιπόν απαντώντας στην νεοσύστατη ΠΑΕ Αιολικός, αποτελεί ανηθικότητα και ξεκάθαρη διάθεση για σπέκουλα.

Βέβαια, δεν μας ξαφνιάζει η στάση του ως άνθρωπος, όταν στη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου και ενώ του επισημαίναμε ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει τον Αιολικό δεν τον τιμά ως παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, έφτασε στο σημείο να μας πει ότι δεν έχει παίξει ποτέ στον Αιολικό…

Ας αφήσει λοιπόν ο κ. Πιττός τις νουθεσίες και τις επικλήσεις στη νομοθεσία και ας φροντίσει ο ίδιος και ο Οργανισμός που εκπροσωπεί να τηρήσουν τους νόμους και να αποδώσουν τους χώρους του Σταδίου Μυτιλήνης, που έχουν καταληφθεί με την ανοχή του από κάθε λογής υπηρεσίες, εκεί που πραγματικά ανήκουν. Αλλά ποιος έχασε την ευθιξία του, για να τη βρει εκείνος; Εκείνος που ξεδιάντροπα, ως Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού, ζήτησε προχθές από τους παρατηρητές της Super League 2, κατά τον έλεγχο του «Ταρλά» πριν το ματς με τον Μακεδονικό, να κάνουν τα στραβά μάτια μέχρι να γίνουν οι εκλογές και να αποχωρήσει από τη θέση του;

Ευτυχώς, οι παρατηρητές μας ενημέρωσαν για μια προς μία, όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις που πρέπει να έχουν γίνει έως τον επόμενο αγώνα μας, αδειάζοντας με τη σειρά τους τον κ. Πιττό, ώστε να μην τιμωρηθεί η ομάδα μας από την Πειθαρχική.

Ας τελειώνουμε επιτέλους. Έχουμε πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχολούμαστε. Περιμένουμε από τον κ. Πίττο γραπτές απαντήσεις στα αιτήματα μας για τα Γήπεδα «Γ.Σκούφος» και Αγίας Μαρίνας, καθώς και τους… υπό αμφισβήτηση χώρους του Σταδίου Μυτιλήνης. Αναλόγως θα πάρουμε τις αποφάσεις μας, ακόμα και για την έδρα που θα αγωνίζεται ο Αιολικός από εδώ και στο εξής.

Δημήτρης Αντωνάκας
Πρόεδρος ΑΕΠΣ Αιολικός

και πρόεδρος προσωρινής διοικούσας επιτροπής ΠΑΕ Αιολικός

Scroll to Top